Afhaalgerechten

 

Tapas - Ideaal bij een aperitiefje

Manchego kaas  (+/- 100 gr) -   8,50 €
Serrano lomo (+/- 100 gr) -  10,50 €
Pata negra duroc (+/- 100 gr) - 15,70 € 
Panchetta (+/- 100 gr)  - 10,50 € 
Chorizo extra (+/- 100 gr)  - 9,50 €

 Soepen : 
Pompoensoep – gebakken spekreepjes- bieslook – broodcroutons  - 9,00 € / liter
Knolseldervelouté – Roquefort – broodcroutons – bieslook - 9,00 / liter

 Voorgerechten : 
Wildpaté – opgelegde zilveruitjes – compote kweeperen – kumquats – gel vijgen- brioche -  13,00 €
Gerookte Noorse zalm – tartaar – Scandinavisch brood – limoen – bieslook – haringkaviaar -   14,00 €
Gerookte Noorse zalm - cannelloni - knolselder - avocado - gepoft boekweit - bietjes - 14,00
Kaaskroket  Oud-Bruggekaas -   3,00 € / stuk
Garnaalkroket grijze garnaal  -  4,00 € / stuk 

 Pasta : 
Penne – aubergine – tomaat – feta – rucola – kerstomaten (vegetarisch) -  17,00 €
Farfalle – courgetten – reuzegarnaal – kerstomaten – munt -bieslook  -  19,00 €

Hoofdgerechten vis : 
Snoekbaars - boschampignons – aardpeer – pijpajuin – gekonfijte sjalot – verse kruiden - 20,00 €
Noorse zalm – op vel gebakken – jonge groentjes – verse pasta – rode curry - 20,00 €

Hoofdgerechten wild : 
Stoofpotje - everzwijn – bosbessen – jonge wortel – raapjes -  amandelkroketjes  -  20,00 €
Hertenfilet – gratin knolselder – schorseneren – spruitjes – boschampignons – cassis  -  23,00 €
Fazantenborst – savooi – miniwitloof – jefkespeer – veenbessen – boschampignons -  20,00 € 

Hoofdgerechten wild Big Green Egg :

Hertengebraad  - traag gegaard – zoete rook rub –  mini pastinaak – jonge wortel - hasselback aardappel - 20,00 €

 

Palinggerechten : 

Paling in ’t groen - 29,00 €
Paling tomatensaus champignons - 29,00 €
Paling roomsaus - 29,00 €
Gebakken paling met verse tartaarsaus - 29,00 €
Paling op oosterse wijze - 29,00 €

Met handgesneden frietjes    

Vlaamse klassiekers : 
Vol au vent – bladerdeeggebakje - 15,00 €
Balletjes in tomatensaus -  15,00 €          
Varkenswangetjes met Rodenbach  - slaatje - 18,00 €
Met handgesneden frietjes

 

Nagerechten : 
Chocolademousse  -  6,00 € 
Chocolade brownie – mango – bosbessen – mascarpone – koffiecrumble - 11,00 €
Bordje met 5 kazen en garnituur -  15,00 €         

 Afhaalmenu aan 39,00 €
Noorse zalm
Cannelloni – gerookt – knolselder – avocado – gepoft boekweit – bietjes - augurk

Hertengebraad (Big Green Egg)
Traag gegaard – zoete rook rub –  mini pastinaak – jonge wortel - hasselback aardappel

Of
Snoekbaars
Boschampignons – aardpeer – pijpajuin – gekonfijte sjalot – verse kruiden

 Chocolade
Brownie – mango – bosbessen – mascarpone – koffiecrumble

 Broodjes zijn hierbij voorzien. 

 

 Wenst u ook een aperitief of bijpassende wijnen ? 

 Apero : 

Fles champagne H. Abelé - 32,00 €
Fles Cava Valhondo - 12,00 €

Fles gin Arctic Wolf - 43,00 € 

 

Aanraders wijn : 

Fles witte wijn : Cuvée C (Chardonnay - Frankrijk) - 12,00 €

Fles rode wijn : Château Laborie (Frankrijk) - 9,00 €

 

 

Bestellingen kunnen geplaatst worden tot 1 dag voor afhaling 

via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of telefonisch: 0477/79 02 46 of 0468/57 16 02 

Gelieve ook bij telefonische bestelling een emailadres op te geven zodat wij u een richtuur voor de afhaling kunnen meedelen. 

 

Afhaling in ons kookatelier Lagom, Donklaan 55, 9290 Berlare : 

Vrijdag 30 oktober :  tussen 16u en 18u

Zaterdag 31 oktober : tussen 16u en 18u 

Zondag 1 november : tussen 11u en 13u. 

 

Betaling kan momenteel enkel cash, met Payconiq  of per overschrijving ter plaatse via bankapp.   

We werken ook aan de mogelijkheid te bestellen en betalen via onze website.  Dit zal ook eerstdaags online staan. 

 

 

Wij danken u alvast en hopen u binnen een paar weken terug te mogen begroeten in ons restaurant.