Weekend Afhaalgerechten

De strikt noodzakelijke maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zullen na 5 April zeker nog enkele weken worden verlengd.
Wij blijven na Pasen in het weekend afhaalgerechten voorzien.

 

 

Op vrijdag 5, zaterdag 6, zondag 7 Juni kan u bij onze afhaaldienst terecht en thuis genieten van een heerlijk gerecht, of menu en keuze uit de verschillende palinggerechten.


Menu 3 gangen aan 37.00 €:

Burrata

Opgelegde tomaatjes - basilicumolie - labneh - radijs - crumble rode biet

Zeebaars

Venkel - paksoi - boterbonen - gepofte kerstomaat - chorizo olie

Citroen

Citroencrème - Italiaanse meringue - crumble - bosbessen

 A la carte

Voorgerechten

Burrata
Opgelegde tomaatjes - basilicumolie - labneh - radijs - crumble rode biet : 13.00 €

Wit-Blauw
Carpaccio - venkel - burrata - parmezaan - rucola: 14.00 €

 

Hoofdgerechten

Macaroni
Penne - ham - kaassaus: 15.00 €

Hoeve kip
Grand Mère – doperwtjes – spekreepjes – gekaramelliseerde zilveruitjes – krielaardappelen -  18,00 €

Parelhoen
Waterzooi – asperges – doperwtjes – broccoli – pommes duchesses - 19,00 €

Zeebaars
Venkel – paksoi – boterbonen – gepofte kerstomaat - chorizo olie  - 19,00 €

Babykreeft
Babykreeft Belle Vue - 26,00 €

Nagerechten

Citroen
Citroencrème – Italiaanse merengue – crumble – bosbessen - 10,00 €

Kaas
Assortiment (4 stuks) - noten - confituur : 10.00 €

 Paling aan 28€/persoon :

Naast onze traditionele bereiding (in t'groen, gebakken met verse tartaar, in tomaten of roomsaus, in de wok) voorzien we nu ook een ander gerecht :
Paling bereid op Oosterse wijze : gelakt, met sojascheuten, pijpajuintjes, sugarsnaps, krokante ui en noedels (in plaats van frietjes)

Om deze gerechten volledig tot hun recht te laten komen, starten we met een aperitiefje :

Champagne Henri Abelé 75 cl : 32.00 €/fles
Cava Valhondo 75 cl : 12.00 €/fles
Gin Arctic Wolf : 43.00/fles

Voor bij de gerechten :

Witte Chardonnay - Cuvée C : 12.00 €/fles
Rode wijn Château Laborie (Frankrijk)  : 9,00 €/fles

Dit enkel op bestelling via mail of telefonisch tot en met donderdag 4 juni 20u
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. : tel - 0468/57 16 02

Afhalingen in Kookatelier LAGOM _ Donklaan 55:
Vrijdag 05 juni : tussen 16.00u en 18.00u
Zaterdag 06 juni : tussen 16 en 18u
Zondag 07 juni: tussen 11.00u en 13.00u


ENKEL BETALING MET BANKKAART

 

 

ALS AMBASSADEUR VAN BIG GREEN EGG GEVEN WIJ NIET ALLEEN WORKSHOPS EN KAN U NIET ENKEL BIJ ONS DE BIG GREEN EGG EN ALLE ACCESSOIRESS BESTELLEN https://kookatelier-lagom.be/biggreenegg-shop/. NEE, WIJ VERWENNEN OOK DE VADERS OP VADERDAG MET EEN VOLLEDIG, MAAR SMAKELIJK TE BEREIDEN MENU OP DE BARBECUE

Hapjes
shaslicks - kokos - currysaus - mosterdsaus
garnaalspiesje - sasam - antiboise - toastje

Voorgerecht
Papillot - zeeduivel - venkel - jonge wortel - prei -

Hoofdgerecht
Spareribs (Aziatisch) - gerookt en gelakt (24u gemarineerd en nadien gerookt, lakken tijdens het bakken)
Dahk galbi (gemarineerde en te grillen kippendijen) - ssamjang saus
Vergezeld van :
Salade - gegrilde groenten - gerookte mozza&rella - slahart
Puntpaprika - groentenrub - olijven - belegen kaas
Couscous - abrikozen - rozijnen - tomaat - verse kruiden

Nagerecht
Abrikoos - gember - kokoskoekje - mangosmoothie

Prijs : 40 €/persoon

We zijn natuurlijk onze kleine lekkerbekken niet vergeten. Voor hen voorzien we :
Spiesje - gehaktballetjes - ananas - zoetzuur
Jonge wortel - gekarameliseerd - sesam
Watermeloen - gegrild - sinaasappelstroop

Prijs : 16 €/kind

AF TE HALEN IN ONS KOOKATELIER LAGOM OP ZONDAG 14 JUNI TUSSEN 10U EN 13U